BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇINDA AYNI SENARYO

Deplasmanda Alman devi Bayern Münih ile karşılaşan Galatasaray, maçın son bölümünde yediği goller ile 2-1 mağlup ayrıldı. Tıpkı ilk maçta olduğu gibi rakibiyle başa baş mücadele eden Galatasaray, yine Galatasaray sahadan boynu bükük ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Hafta maçında, Galatasaray Almanya’da Bayern Münih’e konuk oldu. Allianz arenada oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazandı.

Bayern Münih’e galibiyeti getiren golleri 80 ve 86. Dakikalarda Harry Kane kaydetti, Galatasaray’ın 90+3. Dakikada Cedric Bakambu ile bulduğu gol maçın sonucunu belirledi. Fernando Muslera’nın ilk yarıda Leroy Sane’yle karşı karşıya iki pozisyonda gole izin vermediği Barış Alper Yılmaz’ın ağlara gönderdiği topun ofsayta takıldığı, Mauro İcardi ve Hakim Ziyech’in ilk yarının sonunda kaçırdığı net pozisyonların yaşandığı maçta Galatasaray, zorlu deplasmandan puanla ayrılmayı başaramadı

Leroy Sane’nin, Muslera’yı geçemediği iki pozisyon ve Harry kane’in direğe takılan vuruşu ise Bayern Münih adına maçın öne çıkan pozisyonları oldu. Bayern Münih, maçın son bölümüne girilirken, Harry Kane’in golleriyle maçtan galip ayrıldı.

Bu sonuçla Bayern Münih puanınî 12’ye yükselterek gruptan çıkmayı garantiledi. 4 puanda kalan Galatasaray ise 3. Sıraya geriledi

Yorum bırakın