MİLLİLER ALMANLARI ALMANYA’DA SAHADAN SİLDİ

A milli takımımız Almanya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında adeta Almanlara sahayı dar etti. Maçı Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve penaltıdan Yusuf Sarı’nın attığı gollerle 3-2 yenerek Avrupa şampiyonasına güzel bir mesaj vermiş oldu.

A milli takımımız Almanya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında güzel bir oyun oynayarak adeta Avrupa şampiyonasına göz kırptı. Montella ile 2. Maçına çıkan Milli takımımız 11 de değişiklikler yaparak yedek ağırlıklı 11 le sahaya çıktı. İlk golü erken yiyen Millilerimiz çabuk toparladı ve Ferdi Kadıoğlu’nun mükemmel golüyle maça eşitliği getirdi, çok geçmeden Kenan Yıldız’ın mükemmel golüyle 2-1 öne geçerek dengeyi elimize almamızı sağladı, 2. Yarıya Almanların ilk yarıda olduğu gibi erken golle girip skoru 2-2 getirse de Yusuf Sarının dakika 71 de penaltıdan attığı goller 3-2 galip ayrılmasını bildik.

Hafta sonu Galler ile oynayacağımız maça güzel bir hazırlık maçı olan Almanya’da, Montella kafasındaki 11’i şekillendirmeye başlamış görünüyor, mükemmel bir performans gösteren Kenan Yıldız’ın ilk 11 e monte edilmesi beklenirken, Hakan Çalhanoğlu yedek kulübesine çekilebilir.

Yorum bırakın